Jägarna börjar sändas i november

23 AUG 2018
Skrivet av :

Rolf Lassgård och Jens Jonsson.

TV-serien Jägarna, som spelades in i Älvsbyn förra året, börjar sändas i november på C More. Huvudrollsinnehavare är återigen Rolf Lassgård, som är tillbaka som den hemvändande polisen Erik Bäckström.

Så här har Rolf Lassgård tidigare sagt i ett pressmeddelande från C More och TV4:
”Erik har alltid varit en komplex och intressant karaktär, med ett orubbligt rättspatos och stort hjärta. Han har haft en tendens att hamna i konflikt med såväl sig själv som kollegor inom polisen och har aldrig väjt för att sanningen ska fram även om vänskap och släktband hotas längs vägen!! Ska bli skoj att få träffa Erik för tredje gången!! Blir som att träffa en gammal vän!!” 

Den kommande tv-serien produceras av Harmonica Films och SF Studios och är en samproduktion mellan C More/TV4, SF Studios och Filmpool Nord.

”Jägarna har med sin tematik och unika skildring lämnat ett bestående avtryck i filmsverige. Vi är vansinnigt stolta och förväntansfulla över att få ta Eriks resa vidare och över att Rolf Lassgård väljer att återvända i huvudrollen. Satsningen på våra C More-originalserier som ”Saknad” och nu senast ”Farang” har slagit tidigare streamingrekord i tjänsten och med ”Jägarna” tar vi ännu ett steg för att ge publiken mer högkvalitativ underhållning.” säger Johanna Bergenstråhle, tillförordnad dramachef på C More och TV4, i ett pressmeddelande.

Jens Jonsson (”Snabba Cash: Livet deluxe”, Ping-pongkingen”) har regisserat medan Björn Carlström och Stefan Thunberg är huvudmanusförfattare.

Läs mer här:

Rolf och Bella hälsar

Rolf Lassgård återvänder till Älvsbyn

Rolf Lassgård återvände för att filma i Älvsbyn

TV-serie om Jägarna spelas in i Älvsbyn

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.