Två nya förköpsställen av biljetter till konserten med Roger Pontare och Anna-Lotta Larsson

20 JUL 2017
Skrivet av :

Tempo i Vidsel säljer förköp till konserten med Roger Pontare och Anna-Lotta Larsson.

Två nya förköpsställen; Tempo i Vidsel och Storforsens shop, har öppnats för köp av biljetter till konserten med Roger Pontare, Anna-Lotta Larsson, Andreas Landegren (kapellmästare för TV-programmet Lotta på Liseberg), fem körer och en barnmusikgrupp på den vackra naturscenen i reservatet vid Storforsen lördagen den 5 augusti.

…liksom Birgitta Forsman på Storforsen shop.

 

Läs mer om konserten här…

Deltagande körer är; Schlagerkören, Support Choir, Bothnia Vocals, Sångarna (Korskyrkan Älvsbyn) och Snapsakademien, Luleå tekniska universitet.

Förköp kan nu göras på Coop Extra i Älvsbyn, Tickster.se, Tempo Vidsel, Storforsens shop och Freds Musik i Piteå. Med förköp sparar du som vuxen 45 kronor jämfört med priset vid grind på konsertdagen.

Förköpspriser: 0-7 år gratis. 8-15 år 120 kronor, 16 år och äldre 295:-
Pris vid grind: 340:-

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.