Två nya förköpsställen av biljetter till konserten med Roger Pontare och Anna-Lotta Larsson

20 JUL 2017
Skrivet av :

Tempo i Vidsel säljer förköp till konserten med Roger Pontare och Anna-Lotta Larsson.

Två nya förköpsställen; Tempo i Vidsel och Storforsens shop, har öppnats för köp av biljetter till konserten med Roger Pontare, Anna-Lotta Larsson, Andreas Landegren (kapellmästare för TV-programmet Lotta på Liseberg), fem körer och en barnmusikgrupp på den vackra naturscenen i reservatet vid Storforsen lördagen den 5 augusti.

…liksom Birgitta Forsman på Storforsen shop.

 

Läs mer om konserten här…

Deltagande körer är; Schlagerkören, Support Choir, Bothnia Vocals, Sångarna (Korskyrkan Älvsbyn) och Snapsakademien, Luleå tekniska universitet.

Förköp kan nu göras på Coop Extra i Älvsbyn, Tickster.se, Tempo Vidsel, Storforsens shop och Freds Musik i Piteå. Med förköp sparar du som vuxen 45 kronor jämfört med priset vid grind på konsertdagen.

Förköpspriser: 0-7 år gratis. 8-15 år 120 kronor, 16 år och äldre 295:-
Pris vid grind: 340:-

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.