Hjälp Delikatessfabriken till fint pris

delikatessfabriken-2

Priser och nomineringar haglar ner över företagen i Älvsbyns kommun. Nu kan du hjälpa till att utse Delikatessfabriken i Vidsel till en ny fin utmärkelse av Svenskt Näringsliv genom att rösta på ägarna Ann-Chatrine och Stefan Andersson i tävlingen Årets mest företagsamma människa 2016. 

Din röst kan du ge genom klicka här…
…om du dessutom motiverar ditt val har du chans att vinna ett presentkort på en upplevelse.

delikatessfabriken

Nyligen köpte den norskägda bolaget Foodmark en majoritetspost i Delikatessfabriken. Läs mer här…

”Det är fortfarande så nytt att vi inte kan säga exakt vad detta kommer medföra konkret, men det innebär en möjlighet att utveckla rörelsen på nya sätt och utvidga vårt sortiment med fler spännande produkter. Eventuellt kan det bli läge att anställa fler medarbetare. Det ska bli kul att utveckla samarbetet med Foodmark och jag är glad att vi vågar ge oss ut på en ny resa”, skriver Ann-Chatrine och Stefan Andersson på tävlingssidan.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.