Det händer mycket i Älvsbyn.

Faktiskt så mycket att vi har svårt att hinna berätta om det. Sidan drivs vid sidan om våra ordinarie arbeten, vilket gör att vi ibland har svårt att hinna kommunicera vad som händer i kommunen. Vi vill gärna ha ännu fler läsare som skriver, fotograferar eller på annat sätt berättar vad som händer.

Din by, ditt lag, din förening, ditt intresse … låt våra läsare veta mer.

Älvsbyn Just Nu bjuder nu in intresserade:

Bli korrespondent för din förening, by, lag eller annat som intresserar dig. Sport, hobby, nöjen, det mesta är intressant för våra läsare!

Vi ger dig den hjälp du vill ha.

Vi kommer att ge dig en grundläggande utbildning i hur du skriver och fotograferar, allt presenterat på enkelt och lättfattligt sätt. Du får med dig lathundar som stöd för framtida bidrag till nyhetsflödet.

Möjlighet att utvecklas

Om detta verkar passa dig kan vi sedan utveckla det hela; vi erbjuder mentorskap i journalistik och fotografering, som kan ge dig en betydande del av en ny utveckling. Du kan själv få prova på uppdrag eller praktisera inom ett eller flera områden och kanske bli en av oss.

Kontakta oss för att få mer information.

Sterling Nilsson, delägare och grundare.

sterling@alvsbynews.se

Just Nu !

Vi har 12 korrar nu!

Vi hoppas att några som gillar Sporterna, Fotboll, Hockey och allt inom motor vinter o sommar snarast hör av er.

Är du intresserad kan du redan nu anmäla dig till ABF Norr i Älvsbyn för kunna att vi skall bli fler till nästa kurs som planerats att starta under våren 2016.

Ring till ABF i Älvsbyn och anmäl ditt intresse, på telefon 0771-96 50 22

UPPDATERAD 2015-11-08