Nationaldagsfirande

06 JUN 2024
Skrivet av :

Nationaldagen firades vid Älvsby kyrka i ett strålande väder med mycket aktiviteter. 13:00 ringde kyrkklockorna och det bjöds på körsång i kyrkan samt stipendieutdelning av Viktoria Viklund, tal av Amanda Lind, tal och utdelning av flagga av Älvsbyalliansens Göran Stenlund, orgelmusik av organist Nina Sandell och det hela styrdes upp av kyrkoherde Anna-Karin Thorngren Bergman. Efter att nationalsången avverkats så avslutades kyrkbesöket med att Börje Andersson blåste näverlur i kyrktornet. Kyrkstugorna hade delvis öppnats upp för besökare, fikaservering, hantverk, en mindre moppeutställning, orientering och lite barnaktiviteter, med andra ord en lyckad eftermiddag.

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.