Nalta Backyard Ultra 2024

16 JUN 2024
Skrivet av :

Vid starten på Lördagsmorgonen vid Bergsvikens elljusspår stod det ca 73 löpare som såg fram mot en fin dag med mycket löpning, och det fick de, sen att de flesta hade droppat av 12 timmar senare kanske vi vanliga dödliga kan relatera till. Vid midnatt Söndag morgon var det fyra löpare kvar, 01:00 Söndag morgon var det bara två kvar, Robin Palm och Jonas Persson och när Robin nått sitt mål på 18 varv och hoppade av som näst sista löpare så behövde bara Jonas ta ett varv till för att stå som vinnare av årets upplaga. Robin sprang en sträcka av 12,7 mil på sina 18 varv och Jonas nådde ca 13,6 mil.

Foto: Krister Palm.

Robin Palm och Jonas Persson.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.