Solig Majrunda

05 MAJ 2024
Skrivet av :

På Måndagen snöade det kraftigt och Majrundan såg ut att gå om intet, men sen kom solen och vägarna torkade upp och blev riktigt fina att åka hoj på. Undertecknad startade kl 08:30 färden mot Piteå, då var det lite ruggigt i skuggpartierna kan jag säga. Men sen kunde man inte klaga, mycket skönt och massor motorcyklar som drog folk ur husen och kantade gatorna för att se hojarna släppas ut på grönbete. Starten i Piteå drog ca 150 hojar, i Luleå blev vi ca 500 som drog vidare mot Boden. I Boden anslöt ca 40st och väl parkerat i Älvsbyn där hela Storgatan fylldes fick jag det till ca 250 hojar. Färden mot Öjebyn drog med sig ca 150 st.

Foto: Sterling Nilsson och Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.