SM-Final Skotercross i Älvsbyn

10 APR 2024
Skrivet av :

Foto: Krister Palm.

Helgens skotertävling på Höghedens motorbana blev väldigt lyckad förutom att Petter Nårsa råkade ut för en krasch och skadade sig ganska allvarligt, men han har meddelat på sin instagram att allt är under kontroll, hoppas att han är snart på benen igen. Annars tyckte jag att det var en kul tävling med ett mestadels fantastiskt väder, bra arrangerat och som alltid blir man omhändertagen på bästa sätt när man kommer dit som fotograf. Racingessen Elina Öhman och Viktor Johansson delade ut Guldhjälmspriser och Johannas Hem och Hobby hade ett populärt godisregn. Den andra Älvsbyåkaren Anton Lindström i Open SM hade en mindre bra dag med otur och strul med sin skoter, bara bryta ihop och komma igen. SM-Vinnare i Open blev Emil Hansson Norra Bredåkers motorklubb och Stock Dam vanns av Wilma Jonsson Bygdsiljum motorklubb.

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.