Andörjan 2024

18 FEB 2024
Skrivet av :

Starten Andörjan 2024.

56:e upplagan av Andörjan gick av stapeln på Söndagen 18/2. 172 startande fick en fantastiskt fin vinterdag att avnjuta skidturen på. Tre åkare tog ganska tidigt greppet om tätplatserna där Viktor Brännmark (piteå elit sk) drog mest hela loppet före Simon Öberg (kalix sk) och Pål Jonsson (piteå elit sk) som sladdade lite efter de två i täten. Och på upploppet  stakade Simon Öberg om Viktor Brännmark och vann årets Andörjan en sekund före Viktor och 1:46 före Pål Jonsson. En strålande fin vinterdag i Kanis med massor av kämpande skidåkare. Damloppet vanns av Sofia Lundkvist (kalix sk) före Anna Lindgren (råneå sk) och på tredje plats Johanna Andersson (kalix sk).

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.