Älvsby PRO:s jullunch

18 DEC 2023
Skrivet av :

Som alla andra år utgick även detta år ett påbud från styrelsen i PRO Ävsbyn att medlemmarna skulle träffas och skratt-trivas på Lucia-dagen för en jullunch. Ett fyrtiotal hade anammat kallelsen till årets sista möte.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lennarth Södersten hälsade oss välkomna och Annika Sund och Birgitta Nilsson spred den rätta julkänslan med några sånger.

Därefter var det dags att köa runt buffé-bordet och lasta alldeles för mycket på tallrikarna. Väl till bords kunde vi, medan vi stoppade i oss maten, avhandla de senaste krämporna. I vår ålder är det lätt att vi hamnar i det ämnet. Vi funderade också lite på hur framtiden för föreningen kommer att se ut. Eftersom vi utan större saknad sagt hejdå till vår källarlokal, är det väl skrivet i stjärnorna vad morgondagen har att erbjuda. Men det blir säkert bra.

Efter ytterligare några sånger från våra underhållare och lite mera skvaller mellan oss andra, var det dags att önska varandra en God Jul och ett Gott Nytt år.

Text och foto
Roger Lidgren

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.