HockeyTrean Norrbotten, Region Norr

11 NOV 2023
Skrivet av :

Älvsby IF – Jokkmokks HF 8-4.

Hemmamatch mot Jokkmokk var innan match en tuff uppgift, men Älvsbyn började riktigt piggt och vann första perioden med 4-2 efter mål av Oskar Viklund (1-1) och John Ek (2-1) Gunnar Nordlund (3-1) och Hugo Engström (4-1). Andra perioden blev jämnare och slutade (1-1) efter mål av  Daniel Nordlund. Tredje perioden tog Älvsbyn över det mesta av spelet och vann perioden med (3-1) efter mål av Jesper Jakobsson (6-3) Gunnar Nordlund (7-3) och John Holmgren (8-3). En på det hela stabil insats av hemmalaget som gjorde en riktigt bra match med stor hjälp av Olle Pettersson i målet som vid fler än en gång gjorde matchavgörande räddningar och var enligt mig matchens spelare. Skotten slutade 39-39. En kul match att kolla på med bra driv i hela laget.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.