Div.4 Södra Herrar

03 AUG 2023
Skrivet av :

David Karlsson med ett av sina två mål.

Älvsby IF – Piteå IF FF Akademi 4-2.

Fotbollen drog igång på Onsdagskvällen efter sommaruppehållet med hemmamatch mot Piteå IF FF Akademi en match som Älvsbyn började med bra tempo och mycket snack mellan spelarna och de verkade bestämt sig för att göra en bra match, och det gjorde dom, i första halvlek satte Anton Häggström 1-0 och precis i början av andra satte han 2-0 dessutom helt rättvist, andra fortsatte med samma inställning och David Karlsson satte 3-0 och avgjorde med sitt 4-1 med 9 minuter kvar, Piteå hann göra 4-2 innan domaren blåste för full tid. Bra insats av Älvsbyn ikväll.

Foto: Krister Palm.

Anton Häggström med sitt 2-0 mål.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.