Uppskattat Sommarläger i Älvsbyn

16 JUL 2023
Skrivet av :

Träningsvilliga, glada och förväntansfulla gymnaster från Umeå, Älvsbyn och Jokkmokk sammanstrålade på Älvsbygymnasternas sista planerade inbjudningsläger för sommaren.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Rutinerade tränaren Linnea Åberg, Älvsbygymnasterna, stod för träningen båda dagarna. Tillsammans med Katarina Rimpi från Jokkmokk första dagen och Donja Nialepka från Älvsbygymnasterna den andra.

Hälften var debutanter
Åtta gymnaster deltog på Sommarlägret för gymnaster på nivå Steg 6-7; tre av dem var Älvsbygymnaster. Hälften av gymnasterna var med för första gången. De fick nu prova på Älvsbygymnasternas populära, mindre läger dit man inte behöver ta med egna tränare.

Lugnt och skönt
Deltagarna tränade på hela helgen, testade nya övningar eller tränade för att lära in eller förfina något de provat förut. Att det var lugnt och skönt i gymnastikhallen bidrog till inlärningen samt till mötet mellan gymnasterna och i mötet med tränarna.

”Bästa lägret”
Deltagarna var mycket nöjda, och de långväga gästerna hade gärna stannat kvar längre.

– Bästa lägret, säger en av gymnasterna.

Text och Foto: Brittmari Åberg/Älvsbygymnasterna

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.