Carola i Storforsen

22 JUL 2023
Skrivet av :

Carola firar 40 år med en sommarturné som på Fredagen besökte Storforsen. 40 år som artist är verkligen stort att fira, och som hon gjorde det, fullt ös från start och att hon gillar lite rockigare låtar märks ganska tydligt, sen är hon ju en sån som gärna bjuder på sig själv med olika besök i publiken som på alla sätt uppskattas. 5000 i publiken är en siffra jag hörde och regnet höll sig på avstånd ända till showen slutade vilket var tur med tanke på hur halkigt det blir vid regn.

Foto: Krister Palm.

OBS!
Högerklicka (hämtas ”I ny flik”) på bilderna i bildspelet nedan så hämtas bilden i full storlek.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.