Utvecklande Säsongsavslutningsläger

20 JUN 2023
Skrivet av :

11 juni genomförde Älvsbygymnasterna sitt årliga Säsongsavslutningsläger för föreningens egna gymnaster i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Det blev ett ledartätt läger då sjukfrånvaro ledde till att endast 15 gymnaster kom dit medan alla nio anmälda ledare var på plats.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

En lyx som inte är vanlig inom gymnastiken. Det blev en dag med goda möjligheter till utveckling för både gymnaster och ledare.
– Jag ser det här som en möjlighet till utbildning, säger en av tränarna innan start.

En mötesplats med träning
Avslutningslägret är ett tillfälle att träna, mötas och ha kul. Ett tillfälle att träffa andra gymnaster och tränare och att få lära och inspireras av varandra.

– Det är inspirerande att även träna andra gymnaster än de man tränar till vardags, det väcker en glädje, säger en annan tränare.

En aktiv dag
Dagen bjöd på grunder och svårigheter i gymnastik men där fanns också tid för andra roliga aktiviteter såsom ”ballongstafett” m.m. Ett roligt läger som satte punkt för terminen. Alla utom en KvAG-grupp har nu sommaruppehåll.

Text: Brittmari Åberg
Foto: Anders Åberg 
Älvsbygymnasterna

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.