Dansande Älvsbybarn på Western Farm

10 MAJ 2023
Skrivet av :

Ett gäng barn och unga från Älvsbyn medverkar i D.d Årliga Show ”Rymden” på Western Farm i Boden den 14 maj.

Detta bildspel kräver JavaScript.

D.d årliga show 2023 – ”Rymden”
Den 14 maj sätter dansföreningen Dance Direction Association i Boden upp sin årliga show, den här gången med temat ”Rymden”.
Dans- och akrobatikelever tar med oss på en gnistrande resa där vi får möta allt från stjärnor och utomjordningar till mystiska svarta hål.

För att avsluta vårterminen sätter D.d varje år upp en färgsprakande elevshow, där elever från två år och uppåt medverkar.
Showen är en höjdpunkt för många elever, som med spänning väntat, övat och sett fram emot att få stå på scen med kostym och ljus inför publik.

Inne i dansstudion på kårbacken pågår förberedelserna för fullt, några elever får frågan hur det känns inför showen.
Saga är 6 år och säger ”Jag har gått i akrobatik ett tag nu så det var länge sen jag dansade, så det känns lite pirrigt.. jag gillar att vi ska vara i rymden för jag har alltid velat åka till månen!”.

”Det ska bli jättekul, och alla får vara med!” säger Alva, 9 år.

Över 200 barn och unga medverkar på D.d årliga show, som äger rum på Western Farm i Boden den 14 maj klockan 13.00 och 17.00.

”Vi är oerhört tacksamma för Pionjären som sponsrar vår förening, och tack vare stöd från RF SISU Norrbotten hade vi möjlighet att hålla nere kostnader så att showen blir tillgänglig för fler, det är viktigt för oss ” säger Linda Lundqvist, danslärare på D.d.

Fotograf: Glimma Studio

Källa: Pressmeddelande från: Dancedirection

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.