5-års jubileum av Peps fik

07 MAJ 2023
Skrivet av :

Peps firar 5 år vilket firades med dubbla hemmamatcher med våra A-lag. Först ut herrarna mot Ersnäs IF, en match som slutade med bortavinst 1-3. Sedan tog damlaget emot Luleå SK en match som bortalaget vann med 0-1. Innan herrmatchen uppmärksammades laget som representerade Sverige/Nff i Barents Games i Futsal, Truppen bestod av Mahdi Mirzaii, Hamze Hassan Mohammed, Abakr Ahmed, Irus Ndayisaba, Daniel Vikström, Esrom Tekeste, Abdullah Bakkar, Herman Renlund, Omar Hassan, Tosen Gunel, Alex Noren, Jakomba Ahmed Abaker och ledaren Odai Bakkar och Coacherna Emmanuel Andreasson och Richard Sylvia. Publik och andra kunde gotta sig med nygrillad hamburgare och gofika.

Foto: Sterling Nilsson

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.