Invigning av Älvsbyns Sportcenter

02 APR 2023
Skrivet av :

Söndagens invigning av Älvsbyns Sportcenter i strålande vårsol verkade glädja många Älvsbybor, alla jag pratade med var rörande överens om hur fint allt var och hur efterlängtat detta har varit. Efter tal och bandklippning så kunde man gå runt och titta på de olika lokaliteterna. Tilltugg sponsrat från Älvsbyhus, Polarbröd, Nyckelbryggerier uppskattades väldigt mycket.

Tisdag den 11 april kommer verksamheten i Älvsbyns sportcenter att startas upp. Föreningarna kommer ha möjlighet att boka in verksamheter i Aurorasporthallen och Teorisalen. Badet kommer öppna för allmänheten och erbjuder kostnadsfritt bad fram till och med söndagen den 22 april. Vissa begränsningar av öppettider och tillgång till olika delar inom verksamheten kan komma att finnas under denna period.

Se VIDEO från dagen!  

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.