Kanisdagen 2023

26 MAR 2023
Skrivet av :

Foto: Krister Palm.

En fantastisk vinterdag från sin bästa sida just denna ”Kanisdagen”. Dagen började med barnens vasalopp, arrangerat av Supermarket Älvsbyn där ca, 80 startande åkte en kortare slinga med perfekta spår påhejade av ivriga anhöriga. Efter avslutat lopp fick de medalj och godispåse, hade man tur träffade man på Vilda Cids maskot Hjalmar. Övrigt så fanns det utställare i form av Johannas hem och hobby, Kontorsteknik, Radiohuset Elon, Crossfix Piteå, Maskindepå i Norr AB, Traktor & Husvagnsservice Arvidsjaur, Norrlandsbruket. Utöver det så serverade Canis Foodtruck som vanligt Sveriges absolut godaste hamburgare. Godisregn med Django sponsrat av Restaurang Canis och Coop drog ganska många sötsugna till verandan till Restaurang Canis. Parkeringen skötte Älvsby folkhögskola med bravur, och Big Jump Sweden fixade så alla som vågade kunde göra flygfärder på sina skidor. Och de som gillade hästar fick en liten rundtur på hästar sponsrade av Sparbanken Nord Älvsbyn. Ambulans och brandkår visade upp sina fordon och Head skidor hade lite skidor för provning för skidsugna. Kort och gott en helt fantastisk dag på Kanis.

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.