HockeyTrean Norrbotten

25 FEB 2023
Skrivet av :

Älvsbyns Per Larsson i sin sista match som aktiv.

Hemmamötet i sista matchen slutade med övertidsvinst för Älvsbyn (5-4) Efter mål av Anton Nilsson, Oskar Viklund som gjorde 2 mål, han satte det avgörande på övertid, Jesper Jakobsson, Filip Bergström. Skotten blev 55-26 till Älvsbyn. Innan matchen tackades Per Larsson av efter att han beslutat avsluta den aktiva karriären. Att beskåda detta satt det 92 betalande på läktaren som kunde gå hem efter en riktigt bra match från båda lagen. Älvsbyns målvakt Olle Pettersson född -08 fick göra premiär i hockeytrean och gjorde det med bravur.

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.