Juldagsmatch i Älvåkrahallen

25 DEC 2022
Skrivet av :

Perssons Hyenor och Älvsby Capitals.

För andra året så möttes Perssons Hyenor och Älvsby Capitals i en välgörenhetsmatch i Älvåkrahallen. Årets match blev en jämnare tillställning än förra året, oavgjort till slutminuterna av matchen. Capitals hade gjort ett bra jobb med värvningar till detta år men räckte inte hela vägen mot Perssons Hyenor som vann i år igen, misstänker att det redan smids planer till nästa år. Publiksiffran hamnade på ca 400 vilket betyder full läktare. Intäkterna bringade 23000:- till suicide zero och drygt 20000:- till föreningen, riktigt kul att så många ville komma.

Foto: Krister Palm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.