Rykande het köttgryta hos PRO

21 NOV 2022
Skrivet av :

PRO Älvsbyn bjöd in sina medlemmar till Höstmöte, ett 40-tal hade hörsammat inbjudan. Ett soligt men kallt Älvsbyn idag och vad passar då bättre än en rykande het köttgryta.

Vår vice ordförande Lennarth Södersten hälsade alla hjärtligt välkomna och presenterade ” dagordningen”. Nu var alla startklara för maten och han önskade smaklig måltid.

Köksgruppen serverade potatis och köttgryta och nu fick även gästerna jobba, potatisen var nämligen inte skalad.

Lokalen fylldes snabbt med ett sorl av röster mellan tuggorna. Social samvaro är en viktig ingrediens vid våra sammankomster.

Några allsånger hanns med innan Höstmötets punkter. Budget, verksamhetsplan och medlemsavgift för 2023 presenterades och accepterades av närvarande medlemmar.

Information om kommande aktiviteter, IKEA resa onsdag 30/11 och Julfest på ”Royal Corner” onsdag den 14/12.
Det blir också Dagbio på Forum.

Dags att gnugga geniknölarna, ett Quiz med naturvetenskap väntade. Här blandas frågor i fysik,kemi och biologi såväl som uppfinnare och tekniska framsteg. Samtidigt serverades det efterlängtade kaffet och en godbit. Väldigt stor kunskap hos alla lag men två lag ”segrade” och fick varsin skraplott. Även denna gång får förtäringen bra betyg. Lotteridragning avslutar en trevlig träff.

Text och foto Ann-Catrin Nordlund / PRO Älvsbyn

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.