DM final I COOP cup mot Bergnäset

31 AUG 2022
Skrivet av :

Foto: Andreas Södergren.

Älvsby IF p-08 består av 16 killar. De flesta är född -08, fyra spelare är född -07 och en är född -10. Stommen har tränat och spelat tillsammans från 2014 av tränarna Anders Olsson och Andreas Södergren.
Spelarna kommer från nio olika länder (Syrien, Turkiet, Filippinerna, Afghanistan, Armenien, Kurdistan, Eritrea, Etiopien och Sverige).
Laget har tillsammans skördat fina framgångar och resultat de senaste fyra åren där bland annat guld i Piteå summer games 2022 väger extra tungt.
Ledarna har jobbat hårt för att få ihop laget genom gruppstärkande aktiviteter både på och utanför planen.
På träningarna ger alla alltid 100%. Spelarna ställer krav på varandra att alla ska ge allt i alla situationer. Vilket också är en av lagets styrkor.
Träningarna består av hårt jobb, mycket bolltillslag/spelare, tävlingar, effektiva övningar med lite väntetid, individuella övningar som utvecklar spelarna och laget. Stort engagemang av tränarna där spelarna får personliga tips för att kunna utvecklas ytterligare. Grabbarna är bra på att lyssna och många är riktiga vinnarskallar.
Snart avslutas ännu en fantastisk fotbollssäsong men innan det spelar laget DM final I COOP cup mot Bergnäset. Matchen spelas på lördag kl. 16,00 i Rutvik. Kom och heja!

Hälsningar Anders och Andreas.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.