Lilla Andörjan 2022

20 MAR 2022
Skrivet av :

Lilla Andörjan gick av stapeln i Vidsel med ett trettiotal skidsugna deltagare. Efteråt fick alla deltagare saft och fika, dessutom fick alla en medalj efter genomfört lopp. Vidsels IK sålde hamburgare till ivrigt påhejande släkt och bekanta. En liten anekdot från fotografen, som sig bör så hejar man ju på de tävlande så också jag, då kommer det en flicka som stannar upp i sitt stakande tio meter från mållinjen vänder sig mot mig och säger ”ja tycker inte om att åka skidor” sen stakar hon sig över mållinjen, kan säga att jag satte mitt hejande i halsen för att istället dra på ett skratt, underbar kommentar i stunden. Mycket trevligt arrangemang Av Vidsels IK.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.