Kanisdagen 2022

26 MAR 2022
Skrivet av :

Kanisdagen 2022 med en fullspäckad dag av aktiviteter och utställare, Slalombacken höll öppen 10.00-17.00 och i backen fanns det en Big Air madrass som Big Air Sweden tillhandahåller med och är ett samarbete med Älvsby Handel, Älvsby Kommun, Älvsby Fastigheter och Restaurang Canis. Vilda Kidz kommer kl.12.00 då blev det madrassrace med deras maskot Hjalmar i barnbacken! Kl.13.00 så blev det godisregn för alla barn! Älvsby ryttarförening erbjöd ponnyridning mellan kl.12-14. Canis-restaurangen öppen hela dagen med buffé och trubadur från 17,30. Canis foodtruck höll öppet och det serverades stekt palt på muurikka. Det fanns utställare från hela Norrbotten som visade, moonbikes, Head slalomskidor, hantverk, husvagn, släp, fyrhjuling , snöslungor, husvagnsartiklar, hobbyartiklar, godis och leksaker mm. Utställare: Johannas hem och Hobby, Traktor & Husvagnsservice Arvidsjaur, Thorsen Tours, Enmarks Husvagnar & fritid, Big Air Sweden och Lokala alster.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.