HockeyTrean Norrbotten

04 MAR 2022
Skrivet av :

Klar hemmavinst 13-3.

Jakob Isaksson målskytt i sista matchen.

Hemmamötet mot Kalix Triangelns IF blev till en början en jämn drabbning, första perioden slutade 2-1 till hemmalaget efter ett mål av Klas Furtenback med en sekund kvar av perioden. Andra började i ett tempo som inte ens Usain Bolt kan matcha, mål efter 5 sekunder av Oskar Viklund. Och det fortsatte i samma tempo och perioden slutade 7-3 till hemmalaget. Tredje blev lite stökig med en hel del powerplay för Älvsbyn där de var väldigt effektiva med 6-0 i perioden och 13-3 i matchen. Övriga målskyttar var Olle Janeheim, Daniel Lidström, Anton Bergh, David Berglund.

Foto. Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.