Årsmöte SPF

11 MAR 2022
Taggar :
Skrivet av :

Årsmöte SPF Pärlan den 9 mars på folkhögskolan.

Ordförande Kjell-Åke Larsson hälsade välkommen till ett 60-tal medlemmar ,några nya, som mött upp denna gråmulna marsdag.

Sen blev det underhållning av ett nystartat band med några lätt grånade män i rutiga flanellskjortor som spelade covers.

Eftersom de inte hade något namn på bandet fick de arbetsnamnet Pärlans husband.

Efter det var det dags för lunch som serverades i matsalen. Salladsbuffe, potatisgratäng, tex-mex biffar och karre samt kaffe o kaka. Ulla Berg höll en parentation för att hedra minnet av under året bortgångna medlemmar.

Det avslutades med en tyst minut och diktläsning. Ordförande för årsmötet var Eilert Isaksson och sekreterare Birgitta Nilsson.

Verksamheten under året har p.g.a covid-19 varit begränsad.

Detta gör att intäkterna minskar och budgeten visade på minus.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

I föreningen finns 237 medlemmar. Därav 15 nyinskrivna 2021.

Till ny ordförande valdes Göran Stenlund.

Andra nya namn i styrelsen är Sune Johansson Sonja Sidenmark, Marianne Renlund, Anita Lindgren och Cajsa Lidström.

Att få ihop en valberedning verkar vara en svår nöt att knäcka. Tack till mötets ordförande o sekreterare med blommor samt avgående styrelseledamöter fick blommor och presentkort.

Nye ordföranden tackade för uppdraget och nu hoppas vi att verksamheten kan återgå till det normala. Mötet avslutades med lotteridragning.

Text: Birgit Viklund
Foto Martin Dahlin

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.