HockeyTrean Norrbotten

19 FEB 2022
Skrivet av :

Kevin Olsen lirkar in 2-0.

Hemmaförlust med 3-12 mot serieledande Haparanda HF.

Bra start av Älvsbyn som hade ledningen med 2-0 med fem minuter kvar av första som dock reducerades av gästerna till 2-1 efter en period. I andra blev några enskilda misstag ödesdigra som gästerna tog tillvara på och kunde gå ifrån till 2-4 med sju och en halv minut kvar av perioden, Älvsbyn tog en timeout och avslutade lite piggare och reducerade till 3-4 i slutminuterna. Tredje blev ingen rolig tillställning där gästerna efter 7,40 in i perioden utökade sin ledning till 3-6, därefter tappade Älvsbyn allt och drog på sig dubbla matchstraff som inte direkt gav killarna några möjligheter att kunna få till något eget spel.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.