HockeyTrean Norrbotten

27 JAN 2022
Skrivet av :

Älvsby IF – Kalix HC/Överkalix IF 2-6.

Det blev ingen lyckad hockeykväll i Älvåkrahallen, ett hemmalag som inte kom upp i närheten av vad de kan. 0-1 redan efter 55 sec, Älvsbyn reducerade ganska omgående vilket såklart kändes betryggande för stunden, men efter första så hade bortalaget gjort ett par kassar till vilket avslutade första perioden till 1-3. Andra blev något bättre från hemmalaget men ändå inte i klass med vad de kan, dessutom kunde bortalaget dryga ut till 1-4 efter två spelade. I tredje verkade det som om man inte riktigt orkade ta tag i spelet vilket resulterade i att man drog på sig hela 37 utvisningsminuter, vilket inte gynnade chanserna till upphämtning direkt, sista perioden slutade 1-2 vilket gav 2-6 efter slutsignal. Älvsbyns mål gjordes av Anton Nilsson (1-1) och Klas Furtenback (2-5). Skotten slutade 38-32 i favör till Älvsbyn.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.