Hockeytrean Norrbotten

22 JAN 2022
Skrivet av :

Foto: Krister Palm

Älvsby IF – Jokkmokks HF 6-3.

Hemmamötet mot Jokkmokk började bra med både 1-0 och 2-0 i första perioden, dock kunde bortalaget reducera till2-1 med dryga två minuter kvar av perioden. Andra blev jämnare med en hel del utvisningar som båda lagen drog på sig, perioden slutade 2-2 och matchen 4-3 efter andra. Tredje hann knappt börja innan Älvsbyn gjorde 5-3 vilket såklart gav lite arbetsro i laget, och som en fin avrundning satte Daniel Nordlund sitt fjärde mål till 6-3 med dryga två minuter kvar av matchen som också blev slutresultatet. Målgörare för Älvsbyn i matchen blev förutom Daniel Oskar Viklund och Filip Bergström. Skotten i matchen slutade 23-23.

Arkivfoto: Krister Palm. 

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.