Juldagsmatch på Älvåkra ishall

26 DEC 2021
Skrivet av :

Perssons Hyenor i grönt och Älvsby Capitals i vitt, flankerade av sina respektive ledare Dennis Persson och Nikolaj Grönlund.

Match mellan Älvsby Capitals med Nikolaj Grönlund som lagledare Perssons Hyenor med Dennis Persson som lagledare, Lagen möttes i en hockeymatch på Älvåkra ishall där det är blandade lag med både nuvarande, gamla och helt nya spelare. Detta var en välgörenhetsmatch där intäkterna gick till barncancerfonden. en tillställning med restriktioner så covidpass och begränsat antal i publiken. Kiosken hölls stängd, så ingen värmning i fiket i pauserna. Sponsorer till matchen var Grönlunds Alltjänst, Perssons Entrepenad & Åkeri, Coop, Ica, Arctic Falls, B Eriksson Maskin, MLSAB i Älvsbyn, Tinor och Älvåkragrillen. Hälleströms billackering skänkte 100:- per mål som gjordes under matchen som slutade med vinst för Perssons Hyenor med 10-4, vilket gav cirka 60000:- till barncancerfonden och cirka 13000:- till Äif Hockey, fantastiskt! Ett evenemang som skapades av Sara Furtenback, Dennis Persson och Nikolaj Grönlund, stor eloge till dem.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.