HockeyTrean Norrbotten

19 NOV 2021

Alexander Sundh med sitt 6-3.

Vinst mot Rosvik IK med 7-3.

Ett taggat Älvsbyn satte hög fart direkt och redan efter 1,19 satte Gunnar Nordlund 1-0, och 3,52 in i matchen med en man mer på isen gjorde Filip Bergström 2-0. 3-1 satte Eddie Flinkfeldt, 4-1 gjordes av Daniel Nordlund, och innan första va slut avrundade Oscar Samuelsson med sitt 5-1, en riktigt bra period av hemmalaget. I andra perioden reducerade Rosvik två gånger om och gjorde en betydligt bättre insats än i första men perioden avrundades med Alexander Sundhs 6-3. Tredje blev ganska jämn med chanser åt båda hållen men Älvsbyn kunde med Eddie Flinkfeldts 7-3 säkra hemmasegern mot Rosvik. Skotten i matchen 36-42 till Rosviks favör.

Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.