HockeyTrean Norrbotten

14 NOV 2021

Ännu en bra match av Emil Sandin.

Bortavinst med 2-4.

Älvsbyn gjorde en fin insats i bortamötet mot Kalix Triangelns IF, efter en lite trevande förstaperiod där Äif vann skotten med 12-7 men som hemmalaget vann med 1-0 så blev andra desto bättre, en period som Älvsbyn vann med 0-3 efter mål av John Holmgren, och två mål av Gunnar Nordlund, skottvinst även i andra med 15-11. Tredje blev något jämnare där hemmalaget kunde reducera 8,26 in i perioden till 2-3, men med knappa 3,5 minuter kvar punkterade Oskar Viklund matchen med sitt 2-4, skotten i tredje 10-10 gav totalt 37-28 till Älvsbyns favör. Poängteras kan ju att Älvsbyn drog endast på sig en utvisning under hela matchen, bra disciplin där.

Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.