Sportringen Cup 2021

17 OKT 2021
Skrivet av :

Helgens Sportringen Cup C1/U12 födda 2010 eller yngre var efterlängtad efter att ha haft restriktioner pga corona så länge. Att sen Cupen vanns av Älvsbyns lag 1 gjorde inte glädjen mindre, laget vann alla sina matcher och mötte ett taggat Sunderbyn 2 i finalen. Som sig bör blev det en spännande drabbning som slutade med siffrorna 3-2 till Älvsbykillarna. Bronsmedaljen gick till Sunderbyns lag 1. Älvbyn hade två lag med på cupen som också dom gjorde en jättefin insats. Jag tror att det är ett antal killar på byn som somnade ganska gott ikväll.

Foto: Krister Palm.

Glada killar som hissar bucklan efter sin Cupseger.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.