Hockeytrean Norrbotten

30 OKT 2021

Stark avslutning av Älvsbyn, (2-4).

Oscar Edin Lundström med en fin chans.

Ett Fredagsmys som inför matchen skulle bli en tuff uppgift för Älvsbyn, och efter problem med isen startade matchen halvtimman senare än utsagt, med en ganska blöt is startade ändå lagen och med vissa problem i passningsspelet pga isen blev det en jämn period som slutade 0-1 för bortalaget. Andra blev kanske ännu blötare och ännu jämnare och slutade med ledning för Boden med  2-3. I pausen till tredje blev det en väldigt försiktig spolning som gjorde att det hann frysa till periodstart, och Älvsbyn höjde sig rejält, med två minuter kvar och ett rejält tryck från hemmalaget så kunde domarna tagit en i mina ögon klar tripping som skulle givit Älvsbyn en fin chans att reducera, istället kunde Boden med 50 sec kvar slå in 2-4 vilket inte kändes helt rättvist. Men en match som hemmalaget ändå ska vara nöjda med, speciellt avslutningen. Skotten 21-25 till Boden och tio minuter var i utvisningsbåset visar ändå hur jämt det var.

Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.