Hockeytrean Norrbotten

24 OKT 2021
Skrivet av :

Gunnar Nordlund avgör i förlängningen. (arkivbild)

Foto: Krister Palm.

Älvsby hockey spelade bortamatch mot Jokkmokks HF, första perioden slutade med 1-0 för hemmalaget efter en ganska jämn tillställning där båda lagen drog på sig fyra utvisningar var. Andra blev desto bättre med Älvsbyns ögon som vann perioden med 3-0 efter noll utvisningar samt en räddad straff av Emil Sandin. Målen gjordes av Filip Bergström som satte två kassar och John Holmgren. I tredje kom utvisningarna tillbaka och hemmalaget kunde kvittera till 3-3 8,16 in i perioden, dryga tre minuter senare i powerplay gjorde Gunnar Nordlund 3-4, men med 2,09 kvar kvitterade hemmalaget ännu en gång, matchen till förlängning. Väl på övertid tog det bara dryga minuten innan Gunnar Nordlund med sitt andra mål avgör till Älvsbyns fördel. Vinst med 4-5. Skotten i matchen blev 38-41 till Älvsbyns fördel.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.