Älvsby IF – Hertsörinken IF 6-2

16 OKT 2021
Skrivet av :

Filip Bergström gör ett av sina tre mål.

Andra matchen i hockeytrean för Älvsbyn slutade med vinst mot Hertsörinken med 6-2, det utan att imponera. Älvsbyn drog på sig många onödiga utvisningar som hackade sönder matchbilden för hemmalaget. Målskyttet börjades av Filip Bergström som efter 09,12 gjorde 1-0, och 14,55 in i matchen satte han 2-0. Andra perioden blev mållös mest pga, Älvsbyns alla utvisningar dessutom en missad straff av Oskar Viklund. I tredje perioden höll sig Älvsbyn från utvisningsbåset och kunde vinna efter mål av Olle Janehejm 3-0 och Filip Bergström som satte sitt tredje mål till 4-0. Kevin Olsen gjorde 5-1 och Anton Lindström satte punkt med sitt 6-2.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.