Tenniskval lag-SM

20 JUN 2021
Skrivet av :

Kvalande lag var Älvsby TK, Piteå TK och Umeå TK Lag1 och 2.

Älvsbylaget representerades av Jonas Lindbäck, Emil Pettersson, Tim Fridolfsson, Samuel Lindqvist, Andreas Oscarsson och sist men inte minst Joel Lindbäck. Lördagens första möte ute på Nötöns fina anläggning var mot Piteå TK vilket blev en jämn tillställning och slutade 2-2. Andra matchen mot Umeå TK lag 1 blev lättare och slutade 4-0 i matcher. Söndagens möte mot Umeå TK lag 2 slutade med seger för Älvsby TK med klara 4-0. Älvsbyn vann serien och nu väntar nästa kval mot södra delen av Norrlandsserien, vilket motstånd är ännu inte klart.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.