Karin Bodin sommarvärd

10 JUN 2021
Skrivet av :

Karin Bodin sommarvärd i Sommar i P1. I dag torsdag när årets sommarvärdar i P1 presenteras står det klart att Polarbröds koncern-vd Karin Bodin är en av sommarpratarna 2021.
– ”Det är en helt otroligt stor ära”, säger hon.
Under torsdagen presenteras de 58 värdar som ska vägleda lyssnarna i årets upplaga av ”Sommar i P1”. Polarbröds koncern-vd Karin Bodin är en av årets värdar.

– Det är en väldigt stor ära att bli tillfrågad, och det har varit ett rejält jobb att ta fram programmet. Jag kommer att prata om branden vi drabbades av förra sommaren och kraften i företaget på vägen tillbaka. Jag berättar också om att växa upp i Älvsbyn, hur det är att börja jobba i familjeföretaget och förlusten av min syster för två år sedan, säger Karin Bodin.

Producent för programmet är Erica Dahlgren.
Programmet kommer att sändas måndagen den 28 juni i P1 och kommer efter det även att finnas på Sveriges Radio Play.

En kortintervju med Karin Bodin går att lyssna på Sveriges Radio Play och SVT Play. Den sändes i dag den 10 juni kl. 13.15

Källa: Polarbrödsgruppen

Större text Klicka på bilden

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.