Fjällvandring.

19 JUN 2021
Skrivet av :

Nybörjarkurs i fjällvandring.

Älvsby folkhögskola håller i helgen en kurs för de som vill lära sig mer om fjällvandring.  Ungefär 20st närvarande fick träna på att resa tält, laga mat på gasolköket och mycket mer. De rutinerade vandrarna Monica Johansson och Marianne Kortesoja gick igenom allt som hör vandring till. Hur man packar, vad man packar, vad man har på fötterna plus mycket annat matnyttigt. De fick provligga liggunderlag och diskuterade kläder för olika väder. Kursen avslutas med skarpt läge senare i sommar där de gör två övernattningar på riktigt för att se om de snappat upp det viktiga under kursens gång.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.