ÄIF Fotboll Div 3.

12 JUN 2021
Skrivet av :

Märklig match.

Premiär hemma mot Sunnanå SK, en match som Sunnanå hade störst bollinnehav matchen igenom, skulle nog gjort något mer mål men Älvsbyns Anton Norén i målet stod på rätt plats vid några heta chanser, men ÄIF slutade aldrig att kämpa vilket gav ett oavgjort resultat till slut. Sunnanå tog ledningen på en bjudning i första, och utökade till 2-0 med 20 min kvar, då tänkte jag att det nog var avgjort. Men ett kämpamål av Malik Abdulrahaman i matchminut 73 så tändes ju hoppet igen. Älvsbyn fortsatte att springa och i den fjärde övertidsminuten så blev Linus Olsson fälld och straffen var ett faktum. Linus tvekade inte utan tryckte upp bollen i nättaket utan chans för målvakten och ett oavgjort var ett faktum. Älvsbylaget var nog mest nöjda över slutresultatet tyckte jag notera efter slutsignalen.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.