Bygg ett pepparkakshus

09 DEC 2020
Skrivet av :

Bygg ett pepparkakshus från Älvsbyhus så skänker vi pengar till Barncancerfonden i jul.

I jul kan ditt pepparkakshus vara värt mer än bara ökad julstämning och en fin stund med familjen. Om ditt är ett av de första 100 husen som byggs skänker nämligen Älvsbyhus tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling Piteå 100 SEK var till Barncancerfonden så att fler familjer ska kunna få en härlig jul tillsammans.

– Julen är barnens högtid som ska vara fylld av magi och mysiga stunder i hemmets trygga vrå. Det fick oss att tänka på de barn som kanske inte kan vara hemma och fira jul och det är därför vi valt att skapa en insamling till Barncancerfonden i år, säger Kent Johansson, VD på Älvsbyhus.

Bygg ett modulhus i jul och gör skillnad
Det är vårt fina Villa Åse, en 1,5-plansvilla, du bygger helt i skala och garanterat utan att behöva bygglov från kommunen. På vår hemsida hittar du både projektbeskrivning och en husritning du kan skriva ut och använda när du bygger ditt hus.

Skicka in ditt bidrag till marknadsavdelningen@alvsbyhus.se eller tagga bilden med #älvsbyhus och #svenskfastpite på Instagram när det är klart. Vi längtar efter att se hur just ditt pepparkakshus ser ut!

Skänk pengar till insamlingen via Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Om du känner att du själv vill bidra till vår insamling för Barncancerfonden kan du göra det genom att ”köpa” en del i ett pepparkaksbostadsområde som Svensk Fastighetsförmedling Piteå säljer. Oavsett om du bygger ett eget hus eller inte.

– Det känns jätteroligt att Svensk Fastighetsförmedling Piteå också vill vara med och bidra till den här insamlingen och jag hoppas att vi tillsammans kan göra stor skillnad, Kent Johansson.

Här hittar du bygginstruktionerna till pepparkakshuset

Klicka här för att komma till insamlingen

Källa – Älvsbyhus

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.