Spökjakt på Kanis

27 OKT 2020
Skrivet av :

Lyckad spökjakt i Kanisskogen.

CE´S Allservice arrangerade Spökjakt på Kanis!
Lördagen den 24/10 så anordnades i samarbete med Älvsbyhandel, Framtidsbanken och Älvsbyns kommun en spökjakt i Kanisskogen. Jakten delades in i åldersgrupper, 3-5år, 6-8 år och 9-12 år. Första starten på jakten blev för barn 3-5 år som började 16:00, barn 6-8 år började 17.30 och barn 9-12 år började 19:00. Jakten blev snabbt fullbokad och blev en lyckad tillställning med massor av uppskrämda barn som fick en spännande promenad i Kanisskogen. Servering av fika och hamburgare vid den gamla logen var ett uppskattat inslag. Jakten avslutades med gåtor och lite helggodis som plåster för skrämda barn.
Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.