Stipendieutdelning på Älvåkra.

10 JUL 2020
Skrivet av :

Kamratpris 2020 samt ungdomsledarstipendie.

Ludvig Janeheim och Svea Pettersson.

Foto: Krister Palm.

Ludvig Janeheim tilldelas ungdomledarstipendie för hans ledaregenskaper på planen i egenskap av lagkapten. Vid träningar och i omklädningsrummet pushar han sina medspelare, lyfter de yngre spelarna och ser till att alla känner sig välkomna och sedda. Ludvig är även ungdomsledare i hockey och har under året fått väldigt fin feed-back från såväl spelare som ledare för hans ledarskap under matcher. Sommaren 2019 var Ludvig en av ledarna för fotbollsskolan och skötte det med bravur.

Svea Pettersson och Ivar Labba tilldelas kamratstipendiet från kamratföreningen. De är goda kamrater, gör alltid sitt bästa och är schyssta kompisar både på och utanför planen. Båda motiverar och hejar på sina medspelare oavsett hur det går i matcherna.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.