Norrbottens bildemontering Local Hero

03 APR 2020
Skrivet av :

NBD följer i hjältespåret.

Den så goda och trevliga Fredagsfrukosten på NBD.

Norrbottens bildemontering tvekade inte att ta på sig hjältekappan och gav alla anställda presentkort att nyttja i Älvsbyhandeln. NBD har under många år varit generösa i många sammanhang och såg det som en självklarhet att stödja Älvsbyhandeln i dessa tuffa tider. Undertecknad har haft turen att få hjälpa NBD i några av deras projekt vilket resulterade i att även jag erhöll ett presentkort att nyttja. En ära att ha fått träffa ett så ödmjukt gäng. Ett hipp hurra för NBD.

Foto. Krister Palm.

Elisabeth Berglund, Stina Jansson och Johanna Berglund ivriga att förevigas. VD Sara Forsman och Kajsa Berglund kunde inte närvara vid fototillfället.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.