Arctic Falls Local Hero.

23 APR 2020
Skrivet av :

Arctic Falls anammar andra företags engagemang och stöttar handeln i Älvsbyn.

Text och Foto: Åsa Vedin.

Normalt brukar vi avsluta vintersäsongen med att bjuda in alla som arbetat hos oss  till en sammankomst där vi informerar om säsongen som varit och avslutar med lite festligheter tillsammans, kollegor och respektive. Med anledning av covid-19 har vi inte den möjligheten i år, vi ska undvika att samlas i så stora grupper säger Jonas Jalar.

I år blev det annorlunda.

Under tisdagen samlades enbart Arctic Falls ordinarie personal på Storforsens hotell, för en summering av säsongen. Konferensen hölls i en stor lokal med godkända avstånd mellan deltagarna.

Vi klarade oss genom i princip hela vintersäsongen innan effekterna av corona viruset började slå till. Vissa aktiviteter blev inställda, bland annat ett större lanseringsevent för en av våra kunder, men i princip alla testprojekt har kunnat genomföras. Vi har ett bra bokningsläge i inomhushallarna men det är viss osäkerhet om allt kan genomföras. Vi ser att kundprojekten och investeringarna blir lägre denna sommar på grund av viruset sammanfattar Jonas.

Som tack för den gångna säsongen delades presentkort på Älvsbyhandel ut med uppmaning att – handla så snart som möjligt, det är nu det behövs. Säsongspersonalen får hålla utkik i sina postlådor.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.