Lämnade Vidsel för Sågfors

Sundqvist bil- & däckservice har nu flyttat från Vidsel till Sågfors.

Från och med den 27 januari hittar ni Bil & Däckservice i Sågfors Älvsbyn.

Sundqvist Bil- och Däckservice som funnits i Vidsel i många år och servat bybornas och inresandes fordon behöver ta ett steg i utvecklingen. 4-hjulsinställning var en av de tjänster som vi märkt efterfrågats och med den investeringen blev vi för trångbodda i de gamla lokalerna, säger Alexander Sundqvist

Vi utvärderade vilka möjligheter som fanns i Vidsel men hittade ingen bra lösning, så vi fick titta oss om i ett vidare område. Fastigheten i Sågfors är väl lämpad med en stor plan där lastbilar kan köra in och vända, ett bra förråd och fina verkstadslokaler, tillägger Jonas Jalar VD.

Vi kommer fortsätta med samma service men med utökat utbud. Vi investerar i en ny 4-hjulsinställningsutrustning och en däcktvätt till vårt däckhotell. Vi sätter in en större port för att kunna få in större fordon som pickuper och husbilar. Naturligtvis fortsätter vi med försäljning av däck och vårt däckhotell. Även försäljning av oljor och andra tillbehör finns på plats. Hälsar Alexander (har ni vägarna förbi bjuder vi på en kopp kaffe).

Fakta:
Arctic Falls förvärvade A. Sundqvist bil & Däckservice 2017. Bolaget passar in i Arctic Falls struktur med sin kompetens och med möjligheten till samverkan med personal mellan bolagen, då de har olika högsäsonger.

Källa: Pressmeddelande

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.