Kval till HockeyTvåan A Norra.

05 MAR 2020
Skrivet av :

Perfekt start på kvalet.

En stabil seger inledde kvalserien i Älvåkrahallen. Älvsbyn vann skotten med 40-26 och matchen med 7-1. Mål i första perioden av Gunnar Nordlund och Ludvig Janeheim som slutade 2-0. Andra vann Älvsbyn med 3-1 efter mål av Anton Nilsson, Albin Åkerlund och Erik Hedman. Tredje  togs hem även den av hemmalaget med 2-0 efter mål av Samuel Lidström och tvåmålsskytten Gunnar Nordlund. Älvsbyns Daniel Svensson gjorde en kanonmatch i målet och bidrog med ett flertal svettiga räddningar, som kan bli matchvinnande i fortsättningen. Det blir nog tuffare matcher fortsättningsvis men en mycket bra genomförd match av Älvsbylaget. Nästa drabbning redan på Lördag hemma mot Kiruna City HF.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.