HockeyTrean Norrbotten Forts,

Älvsby IF – Kalix Triangelns IF 7-4.

Gunnar Nordlund gör 1-0 i första.

En målrik match där första slutade 1-0 (Gunnar Nordlund) med mycket fart från hemmalaget. Andra kändes väldigt stabil med fart och bra spel från hemmalaget som gick till paus efter två med en 4-2 ledning. Tredje hann knappt börja så kvitterade Kalix till 4-4 och det blev lite nerv i matchen, men när uret slog 46,31 så satte David Berglund sköna 5-4 och med 6 min kvar gjorde Teo Jalar 6-4 och det kändes betydligt trevligare. Dessutom satte David Berglund sitt andra och avrundade siffrorna till 7-4. Övriga målgörare blev Alexander Sundh (2-0) Filip Bergström (3-0) och Daniel Nordlund (4-1). Skotten blev 38-29 till Älvsbylaget.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.