Haparanda HF – Älvsby IF Hockey.

Förlust i Haparanda med 4-3.

Jag och min alldeles privata hockeyexpert (David Nordlund) tog bilen till Haparanda för att försöka heja fram killarna till seger, men vi lyckades dåligt med uppgiften. Vi hojtade inte så det räckte och spelet kuggade inte i nog bra för att rå på hemmalaget idag. Chanserna fanns där men det ger ingen seger tyvärr. Första perioden slutade 1-1 efter mål av Älvsbyns Alexander Sundh, efter andra hade Älvsbyn ledningen med 2-3 efter mål av Teo Jalar och Samuel Lidström. Tredje va bara minuten gammal när hemmalaget kvitterade, och med dryga 4 minuter kvar tog hemmalaget ledningen i PP. Älvsbyn tog ut målvakten och hade ett bra tryck i slutet av matchen men lyckades inte kvittera. Ny match i morgon (Söndag) borta mot Malmbergets AIF, men då är inte undertecknad på plats.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.